Juf Sandra

Mijn functie is: Onderwijsassistente en vervanging zwangerschapsverlof
Locatie: Dijkzicht
Je kunt me mailen via: obsdijkzicht@de-mare.org
Ons telefoonnummer is: 0570 - 561 821
sandra-willemink

Waarom ben je onderwijsassistent geworden?
Ieder kind verdiend op zijn niveau ondersteuning. Of dit individueel is of in een klein groepje. Elk kind telt! Het is fijn om kinderen iets nieuws te leren, ze te helpen bij de verwerking van lesstof of een luisterend oor te bieden en samen naar een oplossing te zoeken. Ik heb altijd een passie gehad om met kinderen te werken en ga elke dag met plezier naar het werk.

Wat wil je leerlingen meegeven?
Kijk naar de talenten die je hebt en zet deze in. Hoe? Dat gaat vanzelf. Hier hoef je niet over na te denken. Het is oké zoals je bent. Je mag er helemaal zijn!

Wat is jouw mooiste/leukste herinnering als onderwijsassistent op deze school?
Na de zomervakantie hoop ik samen met leerlingen en collega’s mooie herinneringen te maken.

Omschrijf jezelf in 1 zin?
Altijd in voor een ludieke en/of creatieve actie, maar als er hard gewerkt moet worden hier zichzelf 100 procent voor inzet.